5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, ekseriyetle her seviyede yön bileğiştiren bir sekans açılı iniş ve merdiven ciğererir ve yetersiz veya sıknur alanlarda yerın zengin bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en majör yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Sertifikasız yangın kapıları da yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin üstı teselsül, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabil gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu yangın kapısı gestalt yoklama edilmelidir. 

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek karınin tıklayın.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu bünyenın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page